Textielweg 13
3812 RV Amersfoort
Tel.: 033 465 77 77
info@autobedrijfupdate.nl

Gastenboek

Datum: 2013-09-19 16:03:57
Naam: Ed
Bericht: Al een aantal jaren prima geholpen. vertellen ook eerlijk wat ze er van vinden. Had een daewoo in onderhoud bij ze. Deze moest vervangen worden, reparatie zou behoorlijk duur worden, gezien de leeftijd van de auto op zoek naar een vervanger. gaat een peugeot worden.
Datum: 2013-04-26 20:06:25
Naam: Johan
Bericht: Volgens mij ben ik al 15 jaar tevreden klant en de jarenlange goede service zag ik eerlijk gezegd als vanzelfsprekend. Totdat de heren van Update het begrip klantvriendelijkheid nog iets verder oprekte de afgelopen maanden. Recent is mijn auto total loss gereden. Iets wat natuurlijk nooit uitkomt en een hoop gedoe met zich meebrengt. Het zoeken naar een nieuwe auto is er slechts één van. Opeens heb je geen auto en moet je maar naar je werk en klanten zien te komen met het ov. Tot mijn verbazing stelde autobedrijf Update voor om tijdelijk een auto van hun voorraad kosteloos op mijn naam te zetten zodat we samen op ons gemak naar een nieuwe auto konden zoeken. Die auto hebben we inmiddels gevonden. Wat een fantastische auto hebben ze wederom gevonden en top geleverd. Volgens mij is het mijn vierde auto die ik via Update heb gekocht. De vijfde zal zeker weer via dit klantvriendelijke bedrijf worden aangeschaft. Mocht je voornemens zijn een auto bij Update te kopen dan doe je daar verstandig aan. Goud eerlijke en fijne jongens die hun vak verstaan. Uiteraard heb ik mijn auto ook altijd bij Update in onderhoud. Nooit geen verrassingen of nare smaak bij een factuur. Gewoon langsrijden bij hun prachtige nieuwe pand en niet meer verder zoeken.
Datum: 2013-03-11 22:05:53
Naam: Familie Oosterloo
Bericht: Weer super tevreden over de service. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen!
Datum: 2013-03-08 09:10:39
Naam: Bob
Bericht: Gisteren mijn Volvo opgehaald die ik bij Robin heb gekocht. Alles prima in orde en een uitzonderlijk goede service. Voor mensen die, net als ik, geen verstand hebben van auto's is dit een heel prettig adres. Het is de reis van Amsterdam naar Amersfoort zeker waard.
Datum: 2013-02-27 11:22:11
Naam: Maaike Gijsbertsen
Bericht: Geweldig geholpen vandaag in een voor mij onbekende garage. Dankzij een tip van vriendin kwam ik bij Autoupdate terecht en rijdt m'n auto weer als 'n zonnetje! Echt superbedankt! Maaike
Totaal aantal berichten: 44.
Navigeer door pagina's: ‹ vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende ›